maanantai 4. kesäkuuta 2007

Alkuvalmisteluja

Päätettiin Henkun ja Markuksen kanssa lähteä kiertämään Eurooppaa junalla ja lentäen nyt kesällä. Kohteiksi valittiin ainakin alustavasti Ranska, Espanja, mahdollisesti Monako, Italia sekä Kreikka. Tässä vaiheessa ollaan varattu lentoliput 24.6 Helsingistä Pariisiin, josta on varattu hotelli kolmeksi yöksi. Lennot on varattu myös Roomasta Ateenaan 14.7 ja Ateenasta Helsinkiin 24.7.

Suunnitelmissa on siis lentää Pariisiin, jatkaa sieltä junalla San Sebastianiin, josta Valencian kautta Barcelonaan. Sieltä jatkamme junalla näillä näkymin Nizzan ja Monakon kautta Italiaan, luultavasti Firenzeen, josta Rooman kautta Napoliin. 

Lopuksi lennämme Roomasta Ateenaan, josta otamme lautan Kreetalle, jossa olemme loppuun 
saakka. Matkan lopussa sitten lautta takaisin Ateenaan, josta lennämme Helsinkiin.

Tarkoitus olisi tietty päästä mahdollisimman halvalla mutta kuitenkin syödä muutakin kuin märkää näkkäriä, todennäköisesti matkan lopullinen hinta matkoineen kaikkineen tulee olemaan siinä 2000e. Matkat maksaa noin 625e: Pariisi 125e, Ateena 63e ja Helsinki 137e, reililippu 239e. Vuorokauden keskikustannusta on hankala arvioida mutta se tullee olemaan 35-45e. Joistain junamatkoista peritään jokin hämärä lisämaksu, joten niitä ei laskettu mukaan.

Tässä vielä Markuksen visio matkasta:

1 kommentti:

sonikki kirjoitti...

MEHUSTELIJA HOMOT