tiistai 26. kesäkuuta 2007

Vielä Pariisissa

Ollaan vielä Pariisissa, hotellin lähellä on paikka missä voi käyttää nettiä halvalla. Meidän hotelli taitaa sijaita jossain esikaupunkislummissa, paikat näyttää vähän samalta kuin Afrikassa, mutta ei haittaa yhtään. Vieressä on libanonilainen pikaruokala mistä saa 2.5e:llä hampurilaisen ja ranskikset, ja kaupoissa on aika halpaa. Viereinen pikkukauppa on yömyöhään auki ja esim viinipullon saa parilla eurolla. Keskustassa on kalliimpaa, varsinkin ravintolat ja kahvilat on ihan Suomen hinnoissa tai ylikin.

Tänään käytiin mm. La Defenciassa ja Eiffel-tornin huipulla. Täällä on ollut aika viileetä, pitkät housut ja välillä pusero päällä ollaan menty. Huomenna luovutetaan aamulla hotellihuone, palloillaan päivä vielä täällä ja illalla otetaan juna San Sebastianiin. Sitten pari seuraavaa yötä meneekin junassa.

Ollaan pääasiassa liikuttu metrolla ja kävellen, varmaan ainakin parikymmentä kilometria. Jalat ihan muussina, mutta onpa tullut nähtyäkin paljon. Nyt katsellaan Rooman hostellitarjontaa. Lisäillään kuvia tänne kun saadaan kamerasta purettua jossain. Puhelimen wlan ei toimi jostain syystä joten pitää ainakin nyt tyytyä näihin nettiluoliin. Lisäilen tänne kuulumisia sitten Espanjasta kun löytyy seuraava tietokone.

Tässä vielä Pariisin metrokartta.

Ei kommentteja: