perjantai 29. kesäkuuta 2007

Vihdoin Espanjaan

Kavi hassusti eika mahduttu San Sebastianin junaan vaikka toisin luvattiin. Jouduttiin sitten yopymaan Pariisin rautatieasemalla paikallaan olevassa junassa ja kuudelta aamulla heratys. Sitten huomasin etta reililippu on varastettu/kadonnut ja jouduin etsimisen jalkeen ostamaan uuden. Ei saatu junaa vielakaan San Sebastianiin joten otettiin sitten Port Boun ja Barcelonan kautta Valenciaan. Sen lisaksi etta ranskalaiset ovat asiakaspalveluhaluttomia niin kukaan ei ymmarra edes englantia.

Laiskittiin aamusta iltaan korttia lahimmassa makissa ja lopulta kymmenen aikaan illalla lahti juna Port Bouta kohti. Saavuttiin perille reilun kymmenen tunnin matkanteon jalkeen, odotettiin pari tuntia valissa ja sitten lahti juna Barcelonaa kohti. Reilut pari tuntia junassa, vahan odottelua, ja vihdoin juna Valenciaan. Tultiin perille viiden aikaan iltapaivalla, reilun 19 tunnin matkanteon jalkeen.

Valencia on hieno kaupunki, varjossa oli saavuttaessa 29 astetta, ihmiset vaikuttavat mukavemmilta ja muutenkin paljon hienompi paikka kuin Pariisi. Taalla vietetaan kolme yota joiden jalkeen takaisin Barcelonaan. Tanaan kaytiin iltakavelylla tutustumassa kaupunkiin, kohta varmaan nukkumaan ensimmainen yo kunnolla aikoihin (mikali onnistuu, meilla on 8 hengen mixed dorm), ja aamulla biitsille.



Ei kommentteja: