maanantai 2. heinäkuuta 2007

Valencia

Checkoutattiin klo 11 Valencian hostellista (Center Valencia). Se oli halpa, 18 euroa/yo/hlo sisaltaen aamupalan. Muuten hyva mutta aika ahdas ja ilmastointi ei pelannut mika teki nukkumisesta valilla vahan tuskaista. Nukuttiin siis 8 hengen mixed dormissa jossa porukka vaihtui valilla, ihan mukava tutustua uusiin ihmisiin. Esim yhden norjalaisen opettajan kanssa oltiin aika paljon yhdessa mm. rannalla.

Nyt istutaan "nettikahvilassa" ja odotellaan Barcan junaa joka lahtee klo 14. Siella etsitaan hostelli jossa meilla on varattu kahdeksi yoksi private ensuite, eli ei muita samassa huoneessa. Jos Barcelona on siisti paikka niin saatetaan jaada pidemmaksi aikaa, mikali loydetaan vapaa huone jostain.

Valenciassa oli mukavaa. Tosi hieno tama vanha kaupunki ainakin, sen ulkopuolella ratikkamatkan paassa ilmeisesti montakin unelmabiitsia, kirkasta vetta ja todella kuuma. Taalla pitaa vaan varoa palamista, itse paloin vaikka laitoin aurinkorasvaa jonka suojakerroin on 40 (Suomessa riittaa joku 5-15 jos nyt jotain haluaa kayttaa). Ihmiset on leppoisia, pienemmissa kaupoissa eivat puhu juurikaan englantia mutta elekielella pystyy helposti ostamaan vaikka jatskia. Erilaisia aktiviteetteja taalla ei hirveasti ole, muuta kuin rannat ja itse kaupunki. Hinnat on muuten aika samoissa kuin Suomessa, mutta alkoholi on alyttoman halpaa. Oluttolkin saa parillakymmenella sentilla ja viinipullon eurolla. Taalla on nyt menossa Americas Cup eli maailman suurin purjehduskilpailu. Uusi-Seelantilaisia on paljon myos meidan hostellissa koska kisassa on jaljella Uusi-Seelanti ja Sveitsi.

Kuvia viime paivilta loytyy muutama kappale taalta, nyt pitaa lopettaa!http://kimforssen.1g.fi/kuvat/Eurooppassa+kesalla+2007/

1 kommentti:

SarZu kirjoitti...

Kivan näköistä. =) Kannattaako käydä?

Olkaapas kiltisti siellä.