maanantai 16. heinäkuuta 2007

Kreeta, Platanias

Tanaan lahdettiin aamupalan jalkeen kaupungille pyorimaan ja etsimaan autovuokraamoa. Niita on paljon mutta osa ei vuokraa autoja alle 25-vuotiaille ja suurin osa on liian kalliita. Yritettiin siis etsia mahdollisimman pienta ja surkean nakoista puljua jotta saataisiin edes kohtuuhintaan.

Vuokrattiin Suzuki Jimny avomaasturi kuudeksi paivaksi hintaan 240e, eivat tinkineet yhtaan mutta tuo 40e/vrk lienee ihan ok hinta. Siina on siis neliveto ja rattikatto, jonka saa helposti irti, joten silla on kiva kruisailla ympari saarta. Liikenne taalla on ihan levotonta, ja taalla on dominoitava tai tulee itse dominoiduksi.

Kaytiin tanaan Plataniaksen biitsilla, koska kello oli sen verran ettei oltaisi ehditty Elafonikseen tai Falassarnaan. Platanias oli loistava hirmuisine parimetrisine aaltoineen ja tilaa oli mukavasti. Taalla ei onneksi olla tormatty meduusoihin, joita Nizzassa oli ikavan paljon. Siella mua poltti parikin, molempaan kainaloon ja Henkkua yksi jalkaan. Vielakin on punainen jalki mutta ei ne olleet kipeat kuin ensimmaisen paivan.

Huomenna ajetaan varmaan Falassarnaan heti aamupalan jalkeen. Siella pitaisi olla yksi Kreetan parhaista rannoista. Nyt ei ole kameraa ja piuhaa mukana joten laitan kuvia myohemmin lisaa.

Paiva oli upea, yli 30 astetta varjossa eika ainuttakaan pilvenhattaraa.

Ei kommentteja: